LO Plus
Brug i ind- og udland
 

Brug LO Plus Guldkort overalt

Du kan bruge dit LO Plus Guldkort i Danmark, i udlandet og på internettet

 

Du er naturligvis sikret LO Plus rabat i mere end 1.300 butikker, når du betaler med kortet. Brug kortet i din dagligdag og gør det til en god vane at spare på alt fra hårde hvidevarer, isenkram, rejser, tøj og meget, meget mere.

 

Brug kortet i Danmark
Når du betaler med dit LO Plus Guldkort i de mere end 30.000 danske butikker, der tager imod MasterCard, koster det ikke noget. Det fungerer på samme måde, som når du betaler med dit Dankort. Eneste forskel er, at du få én samlet faktura om måneden med dit forbrug på LO Plus Guldkort med op til 52 dages rentefrihed. På Dankortet trækkes beløbet med det samme.

Herudover kan du hæve kontanter i hæveautomater i både Danmark, og i udlandet, hvis du er mere til kontanter - det koster 2,5 % af det beløb, du hæver, dog min. 50 kr.

Altid lokal valuta, når du er i udlandet
På ferien får du også glæde af dit LO Plus Guldkort. Du kan enten betale med det direkte i de udenlanske butikker, eller hæve penge, så du har lokal valuta på hånden. Mere end 25 mio steder på verdensplan tager imod MasterCard, så du er dækket godt ind. 

www.mastercard.dk kan du læse mere om salgssteder og hæve-automater i det land, du skal rejse til, eller allerede opholder dig i.

Couple on street