LO Plus
Valutakurser
 

Valutakurser

Tag dit LO Plus Guldkort med på ferien, så har du altid lokal valuta på hånden

 

Når du bruger dit LO Plus Guldkort i udlandet, skal du være opmærksom på valutakursen. Ved betalinger i udenlandsk valuta benyttes MasterCards vekselkurs plus et kurstillæg fastsat af MasterCard. Det faste kurstillæg fremgår af prislisten og vekselkursen for den enkelte transaktion vil fremgå af din Faktura.

 

ATM_banner 

Valutakursen for MasterCard fastsættes dagligt, kl. 12 formiddag St. Louis tid (US), for den næstkommende afregningsdag.
  
Til brug for at fastsætte valutakursen bruger MasterCard flere markeds kilder (såsom Bloomberg, Reuters, centralbanker og andre). Disse kurser indsamles i løbet af dagen og afspejler generelt de kurser der bruges på engrosmarkedet eller fastsættes af den amerikanske regering. De viste kurser indeholder ikke eventuelle gebyrer eller tillæg pålagt af Udsteder, disse vil i tilfælde af der er et tillæg fremgå af Prislisten. Bemærk venligst, at der på grund af mulig afrunding, kan være kurser på Fakturaen der ikke præcist afspejler den nøjagtige kurs der er anvendt til at beregne transaktionsbeløbet.  

Alle transaktioner omregnes mellem valutaen i det land transaktionen foregår, på baggrund af ovenstående, mod US dollars og derefter mellem US dollars og danske kroner. For eksempel ved en transaktion i England: GBP/USD derefter USD/DKK.  

Vi henviser i øvrigt til MasterCards egen valutakurs beregner, som kan findes på https://www.mastercard.com/global/currencyconversion/

Både indkøb og kontanthævning i fremmed valuta vil altid fremgå af din faktura både i den oprindelige valuta og i danske kroner.